Om os

Vi er et team på to faguddannede urmagere

Vi er et team på to faguddannede urmagere, med stor passion for vores fag. Hos Møllers Ure får du professionel betjening og vi vægter vores service meget højt.

I forretningen har vi salg af armbåndsure, både schweizer ure og fashion ure, bl.a. mærkerne Certina, Tissot, Seiko, Arne Jacobsen, Jaguar, Festina, Casio og mange flere. Vi har ure til både børn og voksne. Vi har også et stort udvalg af væg- og bord ure fra Arne Jacobsen og Seiko.

Vi laver reparationer og service af alle slags ure på vores eget værksted. Det er vigtigt for os at vores kunder skal føle sig trygge ved at handle hos os og få den bedste oplevelse. Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Møllers Ure.

Vores Historie

Historisk set har der eksisteret en urmager på adressen siden 1864. Vi sætter en stor ære i at kunne føre forretningen og håndværket videre. Du vil derfor opleve en urmager forretning med sjæl, charme og autentisk stemning.

Værksted

Hos Møllers Ure har vi vores eget værksted, hvor vi laver alle slags reparationer, eftersyn og service af alle slags armbåndsure, stueure og standure. Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde for vores kunder. Vores arbejde i værkstedet udføres med stor præcision og grundighed, som er vigtigt for et godt resultat. Dit ur er altid i professionelle og trygge hænder hos os. Små opgaver som batteriskift, laver vi med det samme, typisk indenfor 20 min.

Ved reparation af større ure, har vi mulighed for udkørsel og afhentning, – kan ske efter aftale.